Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11458/42
Title: Elaboración de bebida instantánea y manjar en base de fréjoles huasca poroto ( Phaseolus Vulgaris) y caupi ( Vigna Unguiculata)
Authors: Santander Ruiz, Wilson Ernesto
Chavez Salazar, Angel
Keywords: Elaboración
Bebidas instantáneas
Manjar
Frijoles Huasca
Poroto
Caupi
Issue Date: 1992
Publisher: Universidad Nacional de San Martín. Fondo Editorial
Source: Chavez-Salazar, A. (1992). Elaboración de bebida instantánea y manjar en base de fréjoles huasca poroto ( Phaseolus Vulgaris) y caupi ( Vigna Unguiculata). Tesis para optar el grado de Ingeniero Agroindustrial. Facultad de Ingeniería Agroindustrial, Universidad Nacional de San Martín, Tarapoto, Perú.
Abstract: The present work is the formulation and evaluation of mathematics of twenty alternatives based on two varieties of bean mixes; huasca bean (phaseolus vulgaris), Cowpea (vigna unquiculata), sapino(mussa spp.) banana, milk powder, wheat flour and sugar, by selecting the formulation of 477.5% bean, 4.5% milk powder, 14.5% wheat flour, 9% banana sapino and 24.5% based on bean huasca bean and 50 sugar % bean, milk powder, 4% 14% wheat flour, 8% banana, 24% sugar based on Cowpea beans.
El presente trabajo trata de la formulacion y evaluacion matematica de veinte mezclas alternativas en base a dos variedades de frijoles; huasca poroto(phaseolus vulgaris), caupí(vigna unquiculata), plátano sapino(mussa spp.), leche en polvo, harina de trigo y azucar, seleccionando la formulacion de 477.5% frijol, 4,5% leche en polvo, 14.5% harina de trigo, 9% plátano sapino y 24.5% azucar en base a frijol huasca poroto y de 50% frijol, 4% leche en polvo, 14% harina de trigo, 8% plátano, 24% azucar en base al frijol caupí.
URI: http://hdl.handle.net/11458/42
Appears in Collections:(Br.) Ingeniería Agroindustrial

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