Show simple item record

dc.contributor.advisorSantander Ruiz, Wilson Ernesto
dc.contributor.authorChávez Salazar,Angel
dc.date.accessioned2016-11-02T19:02:05Z
dc.date.available2016-11-02T19:02:05Z
dc.date.issued1992
dc.identifier.citationApaes_PE
dc.identifier.other21'2'00035
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11458/42
dc.description.abstractThe present work is the formulation and evaluation of mathematics of twenty alternatives based on two varieties of bean mixes; huasca bean (phaseolus vulgaris), Cowpea (vigna unquiculata), sapino(mussa spp.) banana, milk powder, wheat flour and sugar, by selecting the formulation of 477.5% bean, 4.5% milk powder, 14.5% wheat flour, 9% banana sapino and 24.5% based on bean huasca bean and 50 sugar % bean, milk powder, 4% 14% wheat flour, 8% banana, 24% sugar based on Cowpea beans.en_US
dc.description.abstractEl presente trabajo trata de la formulacion y evaluacion matematica de veinte mezclas alternativas en base a dos variedades de frijoles; huasca poroto(phaseolus vulgaris), caupí(vigna unquiculata), plátano sapino(mussa spp.), leche en polvo, harina de trigo y azucar, seleccionando la formulacion de 477.5% frijol, 4,5% leche en polvo, 14.5% harina de trigo, 9% plátano sapino y 24.5% azucar en base a frijol huasca poroto y de 50% frijol, 4% leche en polvo, 14% harina de trigo, 8% plátano, 24% azucar en base al frijol caupí.es_PE
dc.description.uriTesises_PE
dc.formatapplication/pdfes_PE
dc.language.isospaes_PE
dc.publisherUniversidad Nacional de San Martínes_PE
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/pe/*
dc.sourceUniversidad Nacional de San Martínes_PE
dc.sourceRepositorio de Tesis – UNSMes_PE
dc.subjectElaboraciones_PE
dc.subjectbebidases_PE
dc.subjectinstantaneaes_PE
dc.subjectmanjares_PE
dc.subjectfrijoleses_PE
dc.subjecthuascaes_PE
dc.subjectporotoes_PE
dc.subjectcaupies_PE
dc.title“Elaboración de bebida instantánea y manjar en base de fréjoles huasca poroto ( phaseolus vulgaris) y caupi ( vigna unguiculata)”es_PE
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisen_US
thesis.degree.levelTítulo Profesionales_PE
thesis.degree.disciplineIngeniería Agroindustriales_PE
thesis.degree.grantorUniversidad Nacional de San Martin. Facultad de Ingenieria Agroindustriales_PE
thesis.degree.nameIngeniero Agroindustriales_PE
thesis.degree.programTítulo Profesionales_PE


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

info:eu-repo/semantics/openAccess
Except where otherwise noted, this item's license is described as info:eu-repo/semantics/openAccess