Search
Now showing items 1-10 of 64
“Efecto de tres dosis de tetrahormona en el cultivo de brócoli usando el híbrido royal favor F-1 HyB en la provincia de Lamas”
(Universidad Nacional de San Martín, 2016)
The present investigation entitled "Effect of three doses of tetrahormona in growing broccoli, using the hybrid F-1 Royal Favor HyB in the province of Lamas", was aimed to evaluate and analyze bio-stimulant dose tetrahormonal ...
“Efecto de la incorporación de microorganismos eficientes en la elaboración del compost, distrito de la banda de Shilcayo – San Martín – Perú
(Universidad Nacional de San Martín, 2014)
The present work of titled investigation: "Effect of the lncorporation of Efficient Microorganisms in the process of decomposition of the Organic Matter", has like objectives: 1) To determine the time of decomposition of ...
“Efecto de tres dosis de desechos industriales en el desarrollo vegetativo de plantones de palma aceitera (Elaeis guineensis jacq) en condiciones de vivero. En el CC.PP.MM de pampa Hermosa- Loreto”
(Universidad Nacional de San Martín, 2014)
The present investigation entitled "Effect of three doses of industrial wastes in the vegetativa development of seedlings of oíl palm (Elaeis guineensis Jacq) under nursery conditions in CC.PP.MM. Pampa Hermosa - Loreto ...
“Efecto del lactosuero suministrado en forma líquida en dosis altas (30%,40% y 50%) en la crianza de pollos broilers en etapa de pollipavo (39 a 70 días)”
(Universidad Nacional de San Martín, 2014)
This work is entitled "EFFECT OF WHEY SUPPLIED IN LIQUID FORM AT HIGH DOSES (30%, 40% and 50%)" IN THE BREEDING OF CHICKEN BROILERS (39 to 70 DAYS) POLLIPAVO STAGE) ".;" Likewise with the objective of evaluate the effect ...
“Efecto de diferentes dosis de enmienda calcio magnésica y niveles de abonamiento en el rendimiento del café (coffea arabica L.) en condiciones del alto mayo – San Martín”
(Universidad Nacional de San Martín, 2004)
In order to evaluating the effect of different dose of amendment calcium magnésica (Magnecal) and security levels in the yield of the coffee (Arabic Coffea), variety " Pache " under conditions of the High May and to determine ...
“Efecto de la aplicación de tres dosis de guano de isla en la productividad del maíz hibrido pioneer 30f87 en la estación experimental el porvenir-inia distrito de Juan Guerra Región de San Martín”
(Universidad Nacional de San Martín, 2014)
The present research was conducted in the field of Agricultura! Experimental Station "El Porvenir", in the valley of Bajo Mayo, Province of San Martin, geographically characterized by having the following coordinates: ...
“Efecto de cuatro dosis de fosfonato de calcio-boro en el cultivo de ají charapita (capsicum frustescens L.) en la localidad de Lamas”
(Universidad Nacional de San Martín, 2014)
The present investigation entitled 11 Effect of tour doses of calcium phosphonate - Boro cultivation charapita pepper ( Capsicum frutescens L. ) , in the province of San Martin Lamas 11 aimed to determine the most effective ...
“Efecto de la aplicación de cuatro dosis de materia orgánica (gallinaza) en el cultivo de col china (brassica pakinensis) híbrido kiboho 90 F-1, en el distrito de Lamas”
(Universidad Nacional de San Martín, 2016)
This research aims to evaluate the dose greater effect of organic matter (manure) on performance and conduct economic analysis of the treatments in the cultivation of Chinese cabbage (Brassica rapa pekinensis) Hybrid Kiboho ...
“Efecto del humus de lombriz sobre la producción del cultivo de col china híbrida (brassica capestris) Var. Pekinensis en Tarapoto-Perú”
(Universidad Nacional de San Martín, 2006)
In the present work of study "Effect of the Humus of worm on the production of the cultivation of Hibrid Chinese Cabbage (Brassica campestris) var. Pekinensis in Tarapoto- Peru ". 1 look for the optimum/ good dose level ...
“Efecto de hongos microorízicos arbusculares nativos sobre el nematodo agallador de raices (meloidogyne spp.) en plantones de café (coffea arabica) variedad caturra en la región de San Martín
(Universidad Nacional de San Martín, 2016)
Nowadays the use of microorganisms in agricultura is one of the alternativa solutions to reduce the use of chemicals products. The arbuscular mycorrhizal fungi (AMF) are soil fungi, which form mutualistic symbiosis with ...