DSpace CRIS
DSpace-CRIS consists of a data model describing objects of interest to Research and Development and a set of tools to manage the data. Standard DSpace is used to deal with publications and data sets, whereas DSpace-CRIS involves other CRIS entities: Researcher Pages, Projects, Organization Units and Second Level Dynamic Objects (single entities specialized by a profile, such as Journal, Prize, Event etc; because any profile can define its own set of properties and nested objects)
Learn More
Browsing "(Br.) Ingeniería Agroindustrial" by Subject
Cacao
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Efecto de tipos de secado del cacao (Theobroma cacao l) ccn-51 en la preservación de polifenoles totales y antocianinas | Sanchez Alamo, Elsa Noemy |
2016 | Efecto del material del fermentador, en el grado de fermentación de granos de cacao (Theobroma cacao l, clon: CCN - 51) | Vílchez Vargas, Nilber |
2014 | Evaluación de la calidad de los granos de cacao (theobroma cacao L.) clonal procedente de frutos amarillos y anaranjados rojizos por tecnología convencional | Torre Garcia, Ana Cecilia |
2017 | Importancia del secado solar para la obtención de granos de cacao de calidad | Tapullima Guerra, Tedi |
2013 | Influencia de la molienda en las propiedades reológicas del licor de cacao | Ramos Quevedo, Javier |
2016 | Influencia del índice de cosecha sobra la calidad sensorial del grano de cacao (Theobroma cacao L.) del clon ccn-51 en la provincia de mariscal Cáceres – San Martín | Burga Gamonal, Enilda |
2019 | Obtención de un agente espesante a partir de la pulpa de cacao, (Theobroma cacao L.), utilizando el método de liofilización | Tocto Cano, Betzi Emperatriz |